Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Fire- Doc er et nystartet selskap (2020) som utvikler nye løsninger for dokumentasjon og kontroll av brannforebyggende tiltak, og i tillegg kan teknologien også anvendes til dokumentasjon innen andre områder som f.eks. kontroll av tekniske installasjoner og renhold/hygienetiltak. Selskapet har lagt en betydelig egeninnsats i utvikling, testing og har nå en fungerende produkt. 

Fire-Doc er utviklet av 4 lokale gründere basert på egne erfaringer hvor dokumentasjon er krevende innenfor service&kontroll av brannslukkere, alarmanlegg, varslingsdetektorer, rislingsanlegg, branntettinger, branntegninger, rapporteringsrutiner og internkontroll.

Kontroll, både internkontroll og lovpålagt eksternkontroll er krevende fordi mye av arbeidet gjøres manuelt for hånd med papir og blyant. Dokumentasjonen skal deretter skannes inn i et allerede eksisterende internkontrollsyststem eller hånderes videre i et FDV-system.  

 

Logg inn