Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Artikler

Utfører du periodiske kontroller?

22. april 2022

Fire-Doc applikasjonen har utviklet seg til å bli et praktisk, tidsbesparende og effektivt verktøy for deg som utfører årskontroller eller periodiske internkontroller av brannvernutstyr m.m.

Vi i Fire-Doc har stor tro på en god synergi mellom de lovpålagte årskontrollene og periodiske internkontroller. Dette vil si at både bedrifter som utfører lovpålagte årskontroller og virksomheter som utfører internkontroller igjennom året, vil ha tilgang til samme system. Dette vil føre til bedre oversikt, tidsbesparelse og samhandling for alle involverte.

Programvaren selges i disse dager til kompetente virksomheter for bruk til ekstern- og internkontroll.

Ønsker du mer informasjon, kontakt oss gjerne:

Daglig leder
Knut Rønning
Mail: knutr@firedoc.no
Tlf. +47 970 81000

Markedssjef
Geir M. Jesinsky
Mail: g.m.jesinsky@elden.no
Tlf. +47 992 66 889

Utvikler
Andreas Pettersen
Mail: Andreasp@firedoc.no
Tlf. +47 928 99 114

Fire-Doc er lansert i markedet

2. august 2021

Fire-Doc Applikasjon ble lansert i markedet 2.8.2021. Programmet er testet ut i GKN Aerospace Norway AS på Kongsberg og versjon 1.0 er nå godkjent for salg.

Brukervennligheten er god og gjennomføring av både intern- og eksternkontroll kan nå gjennomføres med stor tidsbesparelse, noe som betyr lavere kostander for Fire-Doc kundene.

For nærmere informasjon kontakt CEO Knut Rønning, mail knutr@firedoc.no

Tlf. +47 970 81000

Logg inn